Om Propartner AB

Propartner AB är ett handelsbolag som säljer intressanta och innovativa produkter på marknaderna i Norra och mellan Europa. Vi representerar starka varumärken och produkter som uppfattas som mycket konkurrenskraftiga inom sina olika segment. Produkterna är antigen oerhört unika och patenterade eller specifika och extremt konkurrenskraftiga när man jämför pris, kvalité och övrig prestanda.

Produkterna vi handlar med finns representerade hos alla stora och ledande internationella apotekskedjor och andra landsomfattande kedjor.

Vi kan bidra med våra leverantörers väl inarbetade varumärken, våra egna varumärken, eller så kan vi tillverka under ert eget varumärke eller annat EVM. Möjligheterna är oändliga. Det viktiga för oss är att hitta en WIN/WIN situation som gör att våra kunder och deras kunder/konsumenterna uppfattar våra produkter som bästa möjliga val i förhållande till pris, upplevelse och prestanda.

Oavsett var eller hur våra produkter säljs, skall Propartner AB upfattas som en professionell samarbetspartner, som bidrar till att öka våra kunders och partners intjäning. Vi är inte endast en leverantör av kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser, vi är också en värdefull sparringpartner och kunskapskälla, som kan bidra med input och idéer till utveckling av våra kunders och partners verksamheter.